Ole Martin Kristiansen

Ole Martin Kristiansen

Prosjektleder

+47 959 13 923

Ole Martin har etter et drøyt tiår kommet hjem til Solbyen. Med seg i bagasjen har han blant annet prosjektledererfaring, malariamedisin, samboer og en datter.

Etter fullført VGS i Medier og Kommunikasjon i den andre byen, gikk turen til Gjøvik. Der fikk han i tillegg til konserter i Fjellhallen, dans på studenthuset og tur med Mjøsas hvite svane, med seg en bachelorgrad i medieledelse våren 2008. Den har siden blitt benyttet til prosjektlederroller innenfor både grafisk og digital bransje.
 
Ole Martin kom høsten 2015 til MarkedsPartner fra Content Marketing-byrået REDINK AS i Oslo. I mellomtiden har han vært innom både 07 Gruppen, en reise (nesten) jorden rundt og eget foretak. I MarkedsPartner skal han sørge for at prosjekter blir gjennomført til rett tid og pris - med strålende kvalitet. Ole er inbound marketing- og HubSpot-sertifisert.
 
Med kjøp av et gammelt hus på Opsund sommeren 2015 har han nok av ting å ta tak i, ved siden av å følge Sarpsborg 08 i tykt og tynt, leke med sin lille datter og nyte livet med stakittgjerde og terrasse sammen med kjæresten. Har også denne sesongen ambisjoner om å forbedre sin egen Birken-tid på to hjul.
 
Og ja, han har fortsatt ubenyttet Malaria-medisin i kofferten ...