Irene Fossen

Redaktør

Som redaktør i MarkedsPartner har Irene ansvar for at kundebedriftene har blogger og nettsider med innhold av høy kvalitet for målgruppene de ønsker å kommunisere med.

Irene har jobbet med markedsføring siden 2001, blant annet som promotion-ansvarlig i Brynild Gruppen og markedskoordinator i Sparebank 1 Østfold og Akershus. Hun kom til MarkedsPartner fra stillingen som innholdsmarkedsfører i Infotjenester AS, hvor hun i hovedsak har sørget for å forsyne arbeidsgivere med matnyttig informasjon om temaer innen personal, ledelse og økonomi.

Den røde tråden gjennom ulike roller har vært utvikling og formidling av profilerende og salgsutløsende budskap til ulike målgrupper innen både bedrifts- og forbrukermarked.

Med lang og bred erfaring fra praktisk markeds- og kommunikasjonsarbeid, kjenner Irene seg igjen i de fleste spørsmål som dukker opp når bedrifter skal ta steget fra tradisjonell til digital markedsføring. Dette føler hun som en styrke når hun jobber tett med kundebedriftene om å lage godt og treffende innhold som skal gi best mulig effekt.

Irene har utdannelse i merkantil fransk og internasjonal handel fra Høyskolen i Østfold, samt reklameskolen ved Merkantilt Institutt (nå Norges Kreative Høyskole). Hun har jobbet i MarkedsPartner siden august 2016.