Medarbeidere RE-edit

Espen Nordal

Redaktør og rådgiver

Espen er overbevist om at god historiefortelling har sin selvsagte plass innenfor inbound-metodikken.

Espen har over 20 års erfaring fra reklamebransjen i Oslo. Han har vært med på å bygge opp en av landets sterkeste miljøer på radioreklame, produksjonsselskapet Verdens Sterkeste Mann, og jobbet som tekstforfatter, kreatør og journalist i en rekke sammenhenger.

Han har lang erfaring i å lede kreativt arbeid fra ideprosess til produksjon og gjennomføring, og er vant til å forme budskap til ulike målgrupper. Arbeidet hans er premiert i internasjonale reklamekonkurranser så vel som vår hjemlige Gullblyant.

Selv om han nå jobber i en streng og datadrevet inbound-struktur fortsetter Espen å snakke mer til hjertene enn til hodene. Hans lange erfaring fra lyd-og bildeproduksjon er en ressurs når vi produserer innhold til alle kanaler i det digitale domenet.

Når Espen ikke er hos MarkedsPartner, er han gjerne å finne på sjøen, ved komfyren eller med en golfkølle i hånden. Espen bor på Hvaler med kone og en sønn og setter stor pris på nærheten til havet og alt det medfører av båtliv, fiske og naturopplevelser. 

Sertifisert i Inbound og HubSpot Marketing Software.