MEdarbeidere

Erlend Førsund

Markedssjef og rådgiver

Som markedssjef og rådgiver i MarkedsPartner har Erlend blant annet redaktøransvaret for Inboundbloggen.no - en fagblogg om digital markedsføring rettet mot ledere og markedsførere.

Han bistår også som rådgiver og tekstforfatter i kundeoppdrag innen inbound marketing, med innholdsstrategi som spesialitet. Erlend har 15 års fartstid innen B2B-markedsføring og content marketing, fra bransjer som offshore, vvs, management for hire, finansielle tjenester, forsikring, teknologi og programvare.  

Han har vært en aktiv skribent siden barndommen og har blant annet jobbet som freelance tekstforfatter og oversetter. Siden 2009 har han blogget om digital markedsføring på sin egen fagblogg, Markedsheltene.no.

Erlend kom til MarkedsPartner fra stillingen som rådgiver i Gasta design & kommunikasjon, og har før det blant annet jobbet som nordisk markedssjef i Kaimann AS, som markedskonsulent i CrediCare AS og som salgskonsulent i Tryg. Erlend er utdannet innen markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og fransk for næringslivet ved Norges Handelshøyskole.