Anett Gunnerud

Webredaktør

Selv om Anett snart har bodd halve livet sitt i Østfold, så tviholder hun på at hun er, og alltid kommer til å være, en Oslo-jente. Det eneste hun savner av hva hovedstaden har å tilby (foruten familie og venner) er t-banen, ellers synes hun det er fint å bo i Sarpsborg.

Anetts første møte med Østfold var når hun gikk informatikk på Høgskolen i Østfold på midten av 90-tallet. Etter 3 år som student i Halden gikk ferden tilbake til Oslo, men etter noen få år flyttet hun tilbake til Østfold igjen og har vært her siden.

Frem til hun startet i MarkedsPartner i 2005, opparbeidet hun seg god erfaring med brukerstøtte i Telenor Mobil, IBM, ElTele Øst og Sykehuset Østfold, med vekt på nettverk, pc og programvare. På fritiden økte interessen for innholdsproduksjon på web, og tilegnet seg nyttig erfaring ved å være ressursperson på web for Norges Ishockeyforbund og Sparta (ishockey), noe hun fortsatt er. Interessen ble til jobb når hun startet å jobbe i MarkedsPartner. 

Til daglig jobber Anett med forbedring og vedlikehold av våre kunders nettsteder, og har ofte ansvar for innholdsarbeidet i nye webprosjekter. Hun er Inbound og Hubspot-sertifisert.